Uncategorized

Ett steg är taget

Ett jobbigt sms. Det jag ska prata med Elin om idag är:

Det destruktiva som is avlöser varandra
FÖRUT
Rakblad
Alkohol
Tabletter
Eld
Mat, mycket eller inget
NU
Kroppshets

Just det med allt som går att äta, jag vill ha lite hjälp även från de flesta. Jag är så jävla rädd att tappa kontrollen igen.
Att hitta balansen mellan att inte svälta men inte heller äta för mycket.
Så jag måste hålla mig till att äta typ godis bara på helgerna. Helst bara på lördagar.
Vet inte.
Det är nog mest där jag behöver främst Håkan.

Jag har verkligen försökt att prata med både Elin och Håkan. Med Elin har jag pratat med om det som gällde förut, den övre delen.

Men det som gäller nu, kroppshets. Det är så jävla mycket svårare att berätta om. Jag känner att jag är för gammal för det. Men om sanningen ska fram så tar det upp på tok för stor del av mitt liv.

Jag har varit där förut, men då har jag inte haft någon som vill hjälpa mig, snarare så var det tvärtom. Jag fick vara den som står bredvid när han öser komplimanger och inviter till andra, jag var den som via telefon fick höra att hon låg i min säng. Jag hittade hennes hårstrån på min kudde.

Jag har sett hur hon, Marja såg ut. Jag visste vem han tog hem. Det ökar inte direkt synen på mig själv.

Men idag. Jag vet inte hur stor del av dagen jag spenderar framför spegeln och bara ser alla fel.

Jag knarkar konton på Instagram där de som i mina ögon är perfekta. Kropp, bröst, hår, ansikte. Jag vet inte hur många gånger jag har avslutat konton på Instagram för att jag inte ska hålla på, men jag skapar bara nytt.

Jag följer visserligen mest dom som är vanliga, men jag har några hat-favoriter som förstör mig. Jag kan inte låta bli. Det är särskilt en bild som är den som nog är värst..

Men något som ändå är lite konstigt mitt i allt det här, även fast jag hatar hela min kropp och nu även mitt ansikte. Jag känner mig ändå så trygg med Håkan så denna gång med dessa tankar. Jag har inga som helst problem med att visa mig naken för honom, jag har inga problem med att låta honom röra min kropp, jag älskar att duscha tillsammans med Håkan och låta honom tvåla in mig.

Jag har inga som helst problem med att ha sex. Jag kan dessutom, för första gången med sex med en man, vara helt naken. Även lärt mig en ställning som jag alltid har hatat men nu älskar. Där säger jag dock inget mer, men det är jävligt stort för mig.

Jag behöver inte ha bh och tröja när vi har sex med. Det är en sån enorm befrielse för mig. Att känna den tryggheten. Jag älskar sex. Jag älskar att jag kan ha det och bara njuta fullt ut.

Detta trots att jag hatar hur jag ser ut. Jag skäms, men vägrar att låta det styra mellan oss. Hatet mot mig släpps in så fort jag är ensam och inte har något att göra.

Men jag måste släppa det. Bort med allt som är dåligt

MMen det har alltid varit något som är destruktivt inblandat i mitt liv på något sätt. Visserligen har det varit väldigt lugnt på den biten det senaste året, men nu har det kommit tillbaka. Men jag vill inte ha det så här.

Jag vägrar att andra ska se hur jag tänker, så jag vägrar att gömma mig bakom kläder som döljer allt och som smälter in i allt. Jag vägrar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.