Sport

Ett väldigt stort steg är taget

Idag har jag äntligen fattat ett beslut som jag egentligen borde ha tagit för flera år sedan. Detta skrev jag på Instagram;

”Oj vad jag kan har vänt ut och in på mig själv. Men jag tänker vara ärlig nu med att säga att jag kommer att lägga mycket vid sidan av livet nu.
Jag bryr mig om så många människor så att det påverkar mitt mående till det negativa.

Jag har redan så himla mycket som påverkar mig som bara jag kan göra något åt.
Jag kommer därför inte att orka ställa upp med att lyssna på folk som mår dåligt.
Jag gör det och lägger mig själv åt sidan och tillslut så är det bara jag som kraschar, och vem tackar mig för det?
Ingen.

Det betyder inte att jag inte bryr mig om andra, men jag måste fokusera på mig själv, för jag känner att jag är ute på hal is, om ni är med på liknelsen.

Jag har verkligen tänkt på hur jag lättast berättar, och den här vägen når ut till de flesta.
Jag kan bara hoppas att ingen blir sårad och arg.

Det är så att jag har blivit utsedd till att vara den som alla vänder sig till. Det är jättefint att ni känner förtroende för mig så pass mycket, men just nu orkar jag inte.
Jag är så jävla stressad och oroad över min framtid och min praktik.

Jag hoppas på förståelse

När kjag väl skrev det så kändes det som att jag rent mentalt hade gått ner 15 kg eller så. Jag bryr mig för mycket ibland och det gör att jag inte orkar ta tag i mina problem och allt som jag behöver orka med.

I slutändan så blir det att jag mår dåligt och Håkan får ta smällen. Det är inte rätt. Men, jag hoppas att jag inte får för många fiender för det hela. Självklart så skulle det firas…

Templet, Scaniarinken..

Det var match ikväll, Södertälje – Karlskoga som tyvärr slutade med förlust, 1-3. Men det var så kul att få gå på match, det känns som en evighet sen sist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.