Framtid,  Livet,  Praktik

Väntan på svar

Nya kompisar?

Idag var jag på intervju på ett ställe där jag kanske kan göra min praktik istället för det jag har idag. När jag kommer hem från praktiken i nutid så är jag så himla trött i huvudet och jag har inget tålamod med något alls och jag är en partner som jag inte är nöjd med.

Jag vill vara en som trivs med livet oavsett vad det är för dag. Så jag har insett att jag Måste vidare i livet. Söka något nytt. Och det jag har tittat på idag är ett jobb där jag vissa tider jobbar för mig själv och det är ganska fysiskt krävande. Lite mer min stil.

Vintertid så är det mycket lugnare, fortfarande lite tungt men som när våren kommer så ska vi odla, slå sly och gräs, det väntas golvläggning och målning i butiken och pyssel med djuren som finns på gården.

Kaniner, höns, tuppar, hund, lite snickeri. Lite av varje helt enkelt. Att lägga golv har jag aldrig gjort, men som jag sa till honom så, om jag inte vågar testa nya saker, hur ska jag då hitta ett eventuellt drömjobb? Om man inte testar så vet man ju inte.

Hur många gånger har man inte hört talas om folk som tar studielån och utbildar sig till något och när man väl är färdig så visar det sig att man inte alls har valt rätt. Jag kommer visserligen inte att kunna plugga vidare, men bara som exempel.

Jag kan ju på det här sättet komma på något helt nytt som visar sig vara riktigt kul. Sen vill jag gärna ha ett jobb som innebär variation. Sen är det flera som jobbar där under sommarhalvåret och jag kommer att få jobba med folk då men sen är man inte så många resten av året. Men det är alltid något som måste göras, så jag vet att jag inte blir utan.

George som han heter lät intresserad och det blev nog ännu bättre när han fick veta att om jag börjar som praktikant så blir det ingen ekonomisk kostnad för honom, för han sa att han inte har råd att anställa någon på heltid. Så jag hoppas verkligen att det gynnar mig.

Jag hoppas att jag kan få börja där. Jag kan inte skriva för mycket om jobbet nu, för jag vill inte gå in på detaljer förrän jag vet om jag får börja eller inte. Sen är det vissa saker som går under sekretess av säkerhetsskäl så innan jag vet så säger jag inte mer än så här.

Håll tummarna för mig, snälla!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.