Uncategorized

Tänk en tystnad

Tänk, det är gratis att drömma och det är nog det jag får fortsätta att göra en tid framöver. Men, ett litet hus som ligger i närheten av en sjö och har skogen inpå knuten. Jag, Håkan och våra katter.

Ingen trafik, inga störande ljud. Bara vi och naturen. Det är min dröm. Men det är nog svårt att få till. Jag har saker runt mig nu som liksom sliter i mig, jag kan inte vänja mig heller.

Men jag hoppas att det går att få en liten del av det i alla fall. Bara jag får vara med dom jag älskar mest. Men jag vill ha det lugnt runtomkring. Inte sånt som skapar kaos i hela mig. Eller inte bara mig.

Sista april går mitt beslut ut. Vad händer sen? Jag vet inte. Men det visar sig då.

Nu ska jag lägga mig tillrätta och mysa med både Honom och Nisse. Jag saknar Pepsi… Som vanligt. Men med henne i närheten så saknar jag Nisse.

All denna saknad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.