Framtid,  Hälsa,  Livet,  Tvåsamhet

Nu är det färdigt..

Nu är jag steril

Dagen sstartade klockan 6 då larmet ringde, men jag har vaknat några gånger under natten och det var svårt att stå emot suget efter vatten.

Men när jag vaknade så tog jag en dusch där jag skulle använda Descutan över hela kroppen. Det svider att få i ögonen och det smakar väldigt illa märkte jag. När jag var färdig med det så gick jag ut med Pepsi så att hon skulle få sitt, hon ville inte ut igår. Eller jo, när jag hade duschat och skulle gå och lägga mig, men hon kom till sängen så fort jag hade lagt mig.

07:20 kom taxin och det var en märklig chaufför. Mössa på, bilen var riktigt varm och fönstret var öppet. Eller han stängde det när vi åkte. Sen reagerade jag på en sak som jag tycker är viktig. Språket. Han väntade på mig på en lite annan plats än vad jag är van vid så han fick ringa till mig och jag förstod långt ifrån allt han sa. Tänk då på de som har svårt att höra av olika anledningar….

Men, väl framme vid St Göran så släppte han av mig på fel adress trots att jag visade var jag skulle. Men jag fick ge upp då han inte förstod vad jag menade. Så jag fick leta upp rätt adress.

Jag hade tid 09:15 men var incheckad och klar 30 minuter tidigare. Jag vet inte när jag kom till operation, men jag vaknade 11:20 och bad dom att hämta min telefon så jag kunde meddela Håkan, mamma och personal på boendet att jag var vaken och klar.

Nu är klockan 13:10 och jag har fått i mig ett glas vatten, ett glas saft, två smörgåsar och kaffe och påtår.

Jag mår rätt okej, mådde illa när jag vaknade men jag fick Primperan i min PVK så det gick över snabbt. Nu har jag bara ont, men jag ska ta en Alvedon sen.

Jag vet ingenting om operationen än, vilken steriliseringsmetod det blev eller något om cystan. Men det kommer väl sen. Det stod inget på 1177 när jag loggade in där.

Men nu är det färdigt i alla fall, jag kommer aldrig att kunna få barn och det känns bra att jag äntligen har tagit tag i det. Jag har ju vetat om det i många år, men jag har inte orkat ta tag i det plus att jag ändå inte har haft något sexliv på så många år. Då kändes det onödigt att genomgå en operation.

Men så fort jag träffade Håkan och jag märkte åt vilket håll det gick med honom så tog jag tag i det direkt, men det tog tid att få en tid då det bara fokuserade på akuta operationer under pandemin. Sen blev jag remitterad från Nyköping till Stockholm. Men nu är allt färdigt och det känns himla bra måste jag säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.