Hälsa,  Livet

This pain is killing me

I måndags var jag riktigt pigg trots operation
Igår hade jag väldigt ont i nacken och en bit ner på ryggen. Halsont efter tuben under operation.


Nu värker Hela kroppen, jag kan inte böja mig fram utan att knäppa upp byxorna och i de nedre regionerna brinner det som en eld.
Jag är inte den som gnäller över värk, men nu har jag fått avstå från en viktig medicin för att jag väntar på att få godkänt att ta annat än Alvedon.
Vad har jag gett mig in på egentligen undrar jag nu.

Jag fick ett nummer som jag kunde ringa under första veckan efter operationen och då sa hon att jag skulle gå på maxdos av Alvedon även om jag inte har någon smärta för stunden för annars är risken stor att jag får ett smärtgenombrott som är svårare att bryta.

Så jag ska ta det nu. Men jag har tyckt att det är onödigt att ta Alvedon om jag inte har ont. Men nu vet jag, lärde mig den hårda vägen. Jag tänker också på vilken skillnad det kan vara mellan olika operationer. Jag opererade ju bort gallblåsan i februari och jag tog någon Alvedon dagen efter, men inte mer för jag hade verkligen inte ont.

Det var ju också titthål och den berömda gasen som oftast är orsaken bakom smärtan. Jag vet att det inte går att jämföra på samma sätt, men jag kan tycka att jag kom lindrigt undan då operationen var färdig.

Men, hon som jag pratade med nu sa att jag skulle ringa till avdelningen och prata med hon som opererade mig. Men det får bli senare. Nu vill jag bara hoppa in i duschen för det gjorde jag inte igår. Så det ska jag strax göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.