Djur,  Framtid,  Livet,  Praktik

Jag är trött på problem

Jag bbörjar tröttna på motgångar. Nu när det börjar bli lite bättre med att jag har fått en ny praktik, men. Jag har inte hittat något annat boende, jag letar verkligen. Söker allt jag kan och anmäler intresse för allt hos Gnestahem. Utom det som jag tycker är för litet.

En stor del av tiden så är ju även Håkan här och jag har inte hjärta att stänga in Pepsi på 25 kvm. Det känns verkligen inte rätt.

Men nu. Jag har fått en fuktskada i mitt badrum och hela utrymmet kommer att göras om. Jag har nu haft kontakt med min bovärd och det bästa är att jag bor på annat håll under tiden som de är här och jobbar.

Inga problem för min del då Jag kan bo hos Håkan, som även innebär att jag får närmare till min praktik. Men återigen så råkar jag äga en katt. Som inte kommer överens med mammas katt, Yamas äger alla ytor och hon kan inte ens gå på lådan i lugn och ro, så jag kan inte lämna in henne där.

Aldrig att jag kunde tro att en katt skulle vara till besvär. Jag blir nu bara mer stressed och desperat att hitta något annat. Men har man inte körkort så försvinner mycket annat som alternativ. Allt bara hopar sig över mig och jag kan inte göra mer än det jag har gjort under en lång tid nu.

Jag som både hoppas och vill tro att det löser sig, men jag vet inte hur jag ska göra och vad jag kan göra annorlunda. Jag bara tappar allt.

Maktlös

Hur som. Något positivt nu är att jag börjar min praktik i morgon. Alltid något. Sen är det en sak till som verkligen glädjer mig, men just nu är det lite hemligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.