Uncategorized

Jag känner mig lite off…

I min lilla värld så är det dock så att det kan bara vara svart eller vitt. Just nu är det så.

Jag hatar vissa dagar mer än andra, söndagar är en sån dag. Ensam och rastlös

Jag måste göra något hela tiden för annars går min hjärna på högvarv. Jag vill ha någon att sova med, någon att vakna med, gärna vakna lite tidigare så jag kan ligga där och bara titta på den finaste jag vet.

Jag saknar honom. Sällskapet, någon som ständigt jävlas med mig, någon som spöar mig i yatzy. Om jag vinner så är det bara för att jag fuskar. Men självklart bara på skoj.

Jag har Pepsi, men det är svårt att prata med henne. Jag försöker att hitta något att hyra. Men det är så svårt.

Jag har börjat min praktik, jobbat 4 dagar. Jag har fått göra en akutflytt till lägenheten bredvid min gamla pga fuktskador och hela badrummet ska rivas. Men jag gillar den här lägenheten bättre. Pepsi har kommit till ro och det är ju det viktigaste.

Jag måste ta ett samtal gällande katt över jul och nyår. Vi ska ju vara på Norrby, men det vore skönt att slippa pendla. Jag vill inte heller att mamma ska gå till henne varje dag under så lång tid som innebär att Pepsi blir lämnad ensam så mycket.

Men jag drar mig ändå för det. Jag vet reglerna.

Jag vill kunna planera en framtid, men jag vet inte hur. Så fort jag hittar något som är ett bra boende så står det i annonsen att man inte får ha husdjur. Jag vet att det inte är tillåtet enligt Hyresgästföreningen att förbjuda så länge det inte är ett allergihus.

Men det struntar folk i. Jag söker ändå, för det kan ju vara så att dom skriver så för att förhindra att det kommer någon med hundar som tuggar på väggarna.

Men, just nu känns det mesta rätt hopplöst och onödigt svårt. Så när dessa tankar kommer så tänker jag på en dag framöver som jag längtar efter.

Nå väl. Söndagsmonsret ska gå och lägga sig nu. Hoppas att John Blund vill vara min vän. Jag behöver sova.. Typ. Ingen väckarklocka i morgon.

Jag tänker åka till Norrby över dagen och vika tvätt och städa lite. Det är på tiden.

Fy fan vad jag älskar dig Håkan ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.