Djur,  Framtid,  Håkan,  Hälsa,  Kärlek,  Livet,  Praktik,  Uncategorized

Hos tandläkaren

Idag var det dags för tandläkaren, jag är så rädd för att gå dit, men min tandläkare är så himla bra. Men när jag kom dit så fick jag veta att hon var sjuk, men jag fick boka om tiden om jag ville.

Men jag valde att försöka att låta Ulrika och Malin peta i munnen på mig. Det började faktiskt bra, jag är så rädd för kroken men jag sa att känna var okej, men tandsten får hon ta med maskinen. Men hon var så försiktig så jag sa att hon kan få testa att ta tandsten med kroken.

Kerstin fick ta lite med den för 6 månader sedan, men idag så gick det så bra att Ulrika tog allt med den.

Men sen såg hon en blåsa som visade sig vara en fistel som satt inte så långt ifrån tandraden och efter att ha röntgat och pratat med den andra tandläkaren så visade det sig att det är en fistel som har en fistelgång upp mot en tand intill. En tand som är rotfylld.

Så nu fick jag lite nya tider minst sagt, den första är till Kerstin som jag brukar gå till, hon ska få ta den tandstenen som sitter under kanten för de hann inte idag då de fokuserade på min fistel.

Så nu ska Malin borra upp hela tanden, Tanden som bråkar är en gammal lagning från 2003.

Borras upp till roten och titta igenom kanaler i tanden. Leta efter en ev spricka.Borra igen om det går, annars en tand mindre….

Just nu är jag glad att jag har fått beslut om att få nödvändig tandvård med anledning av mina mediciner. Jag har frikort på all tandvård till 9 november – 22

Men, jag är lika rädd för det. Nu är det inte bara en annan som jag oroar mig för, nu har jag det här också. Och sen tidigare har jag även boende. Var fan kan man bo om man har en katt som följer med?

Nä väl, på torsdag åker vi till Norrby, Pepsi också. Där stannar vi till den 2 januari.. Det ska bli riktigt skönt, hoppas jag.

Jag ska jobba i morgon och på torsdag, sen är det julafton på fredag, på juldagen kommer Pontus och Elin, annandagen vet vi inget om. Sen är det lite mer som kommer, sen är det nyår som vi ska unna oss libanesisk mat.

Den 2 januari åker vi till Gnesta och sen Äntligen är det dags att åka till Nyköping, Håkan ska göra en undersökning som jag oroar mig för rätt mycket. Eller inte undersökningen, utan resultatet.

Men. Jag kämpar på med att hålla masken. Haha. Inte min grej kanske. Men men..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.