Djur,  Framtid,  Håkan,  Kärlek,  Livet,  Praktik,  Tvåsamhet

2021 är snart slut…

VAD HAR JAG LÄRT MIG AV LIVET?

Oj, vilket år det har varit och så mycket som har hänt, både bra och dåliga saker. Men jag börjar med de bra.

I februari bytte jag daglig verksamhet från Flamman till Åsbacka, och där fanns det mer att göra för mig. Men det var saker som gjorde att jag inte orkade vara kvar, men jag kämpade på och letade efter ett nytt ställe vid sidan av.

Men tillslut så hittade jag ett nytt ställe via Market Place på Facebook och det var på en kaningård 2 mil från där jag bor.

Men i början på sommaren så var det bara för mycket i mitt liv, mycket som jag inte kunde hantera själv och i vanlig ordning så hanterar jag det på ett jävligt dumt sätt. – jag flyr från de som betyder något för mig –

Jag har gjort det en gång tidigare, men den här gången så vågade jag ta svansen mellan benen och öppna mig för honom, han som äger nyckeln till mitt hjärta

Redan från första dagen så var Håkan på mig, han vägrade att sluta prata. Jag vet inte vad det var som gjorde att han inte gav upp, för jag var inte rolig. Jag mådde riktigt dåligt men jag Vägrade att erkänna det. Erkänna = svag

Men, den 6 juli så skrev jag till honom och frågade om vi skulle äta lunch dagen efter. Det sa han Ja till. Sen har det bara varit så himla bra!!

Men sen har det varit mycket gällande boende då mitt beslut har gått ut. Så jag har sökt både praktik och boende hur länge som helst. Men nu har det ena löst sig i alla fall och jag trivs så himla bra där.

Men, nog har det varit ett omtumlande år minst sagt, lite fuffens som pågår just nu, eller vad man nu ska kalla det, men ni får veta vid ett senare tillfälle.

Nu är vi båda lediga och det är helt underbart.! Lediga tillsammans mer än bara helger. Då har vi bara lördagen tillsammans eftersom jag åker hem på söndagar, men det är bara en natt i veckan som vi sover på olika håll.

Håkan har fått ett vikariat på 6 månader där han har varit en tid, men det finns ingen ekonomi till att kunna anställa honom. Sen har ju han fått tillbaka sitt körkort och det har gjort en enorm skillnad på både jobb och fritid.

Det hhar varit ett riktigt bra år trots allt. Jag är bara så oerhört glad och tacksam för att jag får ha Håkan i mitt liv. Kärleken jag känner går inte att förklara….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.