Uncategorized

Det har hänt så mycket, men ändå står det still

Jag har saknat att skriva, men bloggen och jag har varit ovänner. Det har varit strul med hur det ser ut när jag har publicerat något nytt och det har stört mig.

.

Men. Idag är det tisdag och jag har redan gått på helg. I morgon ska jag träffa min psykolog och direkt efter det ska jag till onkologen och träffa en kurator. Jag är anhörig och jag måste få någon att prata med.

Men det är bara lite för att se om vi klickar.

.

Sen på torsdag ska vi till Eskilstuna och träffa läkaren, vi vet inte vad som väntar, men vi hoppas att vi kan få veta när det är dags för strålning och cellgifter.

.

Jag vill inte att det ska vara en del av vårat liv, men nu är det bara så det är. Men just nu är vi faktiskt lugna. Eftersom att vi inte vet något än så tar vi det som det kommer.

.

Jag har fått en massa otrevliga kommentarer från ett ex om det här, jag har tydligen inte rätt att må dåligt av det här för att det är inte jag som är sjuk. Nej, det är jag faktiskt fullt medveten om, men jag är anhörig och jag är orolig, jag vill inte att han ska behöva må så här.

.

Och jag kan inte rå för att jag bryr mig. Jag kan inte rå för att jag ibland är orolig. Och Vem kan komma och förbjuda mig att känna känslor som jag inte kan styra över?

.

Ett ex, som är sjuksköterska och nära anhörig till just cancer. Borde då inte han veta att det även drabbar oss anhöriga?

.

Han som brukar lägga sig på golvet i badrummet hos sin mamma, lägga sig på samma ställe och i samma ställning som hans pappa låg i när han dog. Jag tänker inte klandra själva grejen, men det blir väldigt skevt att han kan göra så, känna så, men förbjuda mig att vara ledsen.

.

Men men. Jag kan inte låta honom styra mig. Det är som det är. Nu ska jag försöka att sova. Nisse ligger intill mina ben och sover. Jag tror att han väljer att sova hos mig för att jag ligger still när jag sover. Håkan vet jag inte riktigt vad han gör, men han ligger allt annat än still…. 😅

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.