Cancer,  Framtid,  Håkan,  Hälsa,  Kampen tillsammans,  Livet

Nu kör vi

Idag har vi varit i Eskilstuna och träffat en specialist på cancerkliniken. Vi har nu fått lite mer information, men det kom även lite frågetecken som vi ska ta reda på sen.

.

Strålning 5 gånger och det är då fem dagar i rad. Efter det får vi vänta i 14 dagar och då kommer cellgifterna att sätta igång och det är under 12 veckor om jag minns rätt.

.

Sen när cellgifterna är avklarade så kommer han att få röntgas för att se hur tumören har svarat på behandlingen och då vet vi mer om hur och när det blir operation.

.

Det känns skönt att få veta hur planerna ser ut och hur länge han ska må dåligt. Jag väljer dock att inte gå in i detalj om på vilket sätt han mår dåligt och hur det påverkar vardagen för honom. Och även då för oss. Men han är viktigare så klart.

.

Det här med att se och höra… Men inte kunna göra något… Fy fan säger jag bara, det är inget jag önskar min värsta fiende. Usch.

.

Men i övrigt så mår vi förvånansvärt bra tycker jag. Men jag är rätt säker på att det kommer att ändras. Vissa stunder kommer säkert att vara jättejobbiga rent psykiskt för oss. Men vi har tillgång till kurator. Som tur är.

Stöd är viktigt att det finns, cancer är så himla laddat och svårt. Men han är envis och tänker inte ge upp.

Tillsammans är vi starka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.