Bipolär,  Cancer,  Djur,  Framtid,  Håkan,  Hälsa,  Kampen tillsammans,  Kärlek,  Livet

Do you want to come in?

No, you don’t….

.

Bara en bild från tv:n och jag vill dit, gå in genom dörren och titta.

.

Det som får mig att glömma världen för ett tag är mina nya vänner på Viaplay

S.W.A.T

.

Ingen att prata med direkt, så då gör jag det som jag orkar. Pysslar hemma, umgås med djuren, tittar på ovanstående ⤴️

.

Jobba på gården med kaninerna känns väldigt svårt då jag inte fixar den ensamheten just nu. Kraven på mig själv är enorma, så jag är hemma. Skäms nästan över det. Håkan är sjuk och han jobbar.

.

Men jag försöker att tänka, han har både kollegor och deltagare och kan då glömma det som pågår, jag är ensam. Och då går det bara överstyr just nu. Hemma är annorlunda.

.

I morgon ringer Tina angående nästa vecka och jag blir så stressad över det. Sen ska jag till tandläkaren på morgonen och då jag har fått ont i tanden som vi försöker att rädda, så antar jag att det har gått åt helvete. Att tanden dras ut i morgon.

.

Mitt liv – min otur.

.

Jag är nog världens tråkigaste som finns, nu. Bara så trött. Ledsen och besviken. Arg och frustrerad. Rädd. Riktigt rädd

En kommentar

  • Eva

    Maria, du är inte ”världens tråkigaste” som du själv skriver. Du har bara mycket runt dig nu, det är i och för sig inte ”bara”, men det kommer att gå bra. Hoppas det går bra med tandläkaren. Nu skall jag luncha med mitt barnbarn, Kram till dig / eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.