Livet

Tar en paus i stöket

Så här började min dag…

.

Upp tidigt idag, det gör jag visserligen varje dag, även fast jag inte måste, men jag tycker att det är lite trevligt att starta dagen med kaffe tillsammans med Håkan innan han åker till jobbet.

.

Men idag följde jag med till hans jobb för att jag inte har träffat Pär på väldigt länge och jag tycker om honom. Så himla snäll. Det var ju han som gjorde att jag äntligen fick gå på speedway.

.

Drack kaffe och åt en smörgås och fick prata lite med alla där. Sen var jag tvungen att gå för att jag skulle till tandläkaren och få veta om det har gått som planerat med att rädda min tand.

.

Den hade spruckit och bildat en massa var runt roten och det fanns en fistelgång också. Så den har borrats hela vägen till roten, i med bakteriedödande medel och en provisorisk lagning på det. 3 besök med samma sak.

.

Men det visade sig att det har gått som vi ville, annars hade vi dragit ut den idag. Men, nu äntligen är det klart.

.

Efter det så gick jag till grannen och drack kaffe och pratade lite innan det var dags för mig att gå in till min lägenhet och sortera och dona inför helgen då jag och Håkan ska hit för att tömma lägenheten.

.

Jag valde att sortera det som ska slängas på återvinningen i högar efter vad det är för något, så allt går snabbare i helgen.

.

Just nu sitter jag här, tror att det mesta är klart, men jag ska köra lite till. Det är nog mer än jag tror som är kvar. Men vi får se. Tänkte försöka att hålla på tills Håkan slutar så jag kan åka hem med honom.

.

Ja, bara så.. Dino förresten, jag hade jättesvårt att slappna av när jag var hos tandläkaren så jag frågade om det fanns något jag kunde få låna så jag kan pilla på. Så jag fick en dinosaurie. Det funkade. Nice. Taktilt är riktigt bra för mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.