Cancer,  Djur,  Framtid,  Håkan,  Hälsa,  Kampen tillsammans,  Kärlek,  Livet,  Tvåsamhet,  Uncategorized

En härlig dag hemma på gården

Vaknade strax innan kl 7 och gick ut på trappan och tog en cigg. Håkan sov fortfarande så jag kröp ner i sängen igen för att ligga där och bara titta på den jag älskar.

.

Men självklart så somnade jag om, men vaknade då vid 08:30 så jag gick upp och fixade kaffe. Så när det var klart så gick jag tillbaka till sängen och pussade på Håkan lite försiktigt.

.

Han vaknade och berättade att han inte alls har fått sova särskilt mycket, men vi låg kvar och pratade lite.

.

När vi skulle gå ut på trappan så fick vi besök av Zorro och Labbe. Självklart så skulle de få lite skinka som de alltid får. Men eftersom att Labbe är så liten och klumpig och bara Skulle ha kattmat så fick jag städa lite efter det. Vatten i hela köket.

.

Sen satt vi och pratade med Tobbe och Nancy, men jag vet egentligen inte vad vi pratade om för jag hade Zorro hos mig.. Underbara jycke 🖤

.

Sen har Håkan beskurit äppelträd och jag rensade sly i ena slänten. Jag hoppade in i duschen och Håkan la sig för att vila. Den där strålningen har verkligen tagit på honom. Han blir helt förlamande trött för minsta lilla.

.

Så nu ligger jag bredvid honom, han snarkar lite lätt. Jag smorde in mig med duscholja så det ska få torka in ordentligt innan jag försöker få på mig byxor.

.

Sen måste vi åka och handla lite till middagen och jag har ett paket som jag ska hämta ut..

Den här cancern, jag är så himla trött på den, att gå här och se hur Håkan mår, det är så jävla tungt. Jag bara hoppas att han mår bättre snart. Biverkningarna efter strålningen kunde sitta i upp till 2 veckor..

.

Jag vill ha Min Håkan tillbaka, den som jag träffade. Det är tungt att vara anhörig ska gudarna veta…

.

#fuckcancer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.