Cancer,  Djur,  Framtid,  Håkan,  Kampen tillsammans,  Kärlek,  Livet,  Praktik,  Sport,  Tvåsamhet

En sån dag…

Började rätt bra, vaknade innan larmet och gick då upp för att fixa frukost till Håkan att ta med till jobbet, passade även på att fixa lunch medan han duschade och så. Sen kaffe på trappan som vanligt.

.

När han hade åkt så tittade jag på två avsnitt av SWAT. Fixade sen kaffe för att fylla termosen så det hela tiden fanns färdigt åt mig.

.

Sen var det lite prat med Tobbe, var tvungen att berätta att Nisse har fått mask så att de kan hålla koll på hundarna. Sen blev det dags att rensa sly i ena slänten och även fått fönstren putsade, men bara på utsidan. Tar resten i morgon.

.

Sen kom Håkan hem, men innan dess så frågade han om det var något vi behövde ha handlat och jag tyckte att det var dags för semlor igen, så han köpte det och varsin stor Pucko.

.

På kvällen var det dags för andra playouten mot Troja Ljungby. Bäst av 7 gäller för att försäkra sig om en plats i allsvenskan nästa säsong också. Södertälje vann den första matchen och ikväll var det match nummer 2.

.

Men det var bara första perioden som de spelade bra, andra och tredje var det enbart vår målvakt som rent mentalt var på isen, men det räckte idag. Södertälje vann med 2-0 och den sista pucken i tom kasse.

BELARUS – NIKITA TOLOPILO

.

Under tiden vi kollade på hockey så var det ett fasligt spring på katterna och sen kom det en sån fin sak.

Äntligen är de sams

.

Jag blir så fånigt glad att se dom. Pepsi har blivit helt förändrad. De kan nu sova tillsammans, de sitter bredvid varandra och äter, de leker ihop och det är även Pepsi som bjuder in till lek.

.

Sen har jag pratat med Tina om min praktik och frånvaron där. Jag orkar inte jobba. Hemma är det lättare för att om jag behöver en paus så kan jag göra så mycket annat som jag blir lugn av. Så Tina sa att jag är hemma och börjar jobba igen den 4 april och då är hon med mig för att få en bild av hur det ser ut där.

.

Men, nu ska jag släcka lampan och försöka sova, varit en riktigt jobbig dag med svåra saker att hantera. Men, det är bara att bita ihop igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.