Cancer,  Framtid,  Håkan,  Hälsa,  Kampen tillsammans,  Kärlek,  Livet,  Tvåsamhet

Klockan var 10:27

Det var då sköterskan sa; Så, då är cellgifterna igång”. Det betyder att det Riktiga kriget för oss har börjat. Håkan har varit med om strålning, men det är nu som det blev verkligare för mig på något sätt.

.

Första gången så tar allt lite längre tid, vi har fått information, tagits blodtryck 2 gånger och getts lite medicin mot bla illamående. Sen kopplades det tunga artilleriet in. Nu jävlar kör vi!!

.

Nu har vi fått lite kaffe och 2 kakor och om en stund skulle de komma in med en meny så vi kan välja mat. Sen kommer cellgifterna läggas i en midjeväska och då kan vi åka hem.

.

På fredag är det dags att åka tillbaka för att koppla bort cellgifterna. Så vi har fått veta lite om vilka biverkningar som kan dyka upp, men det behöver inte visa något alls.

.

Sen lite förhållningsregler, vid kyliga dagar så måste han ha halsduk och även skydda ansiktet för annars kan man lätt få kramp i halsen som gör att det känns som att man inte får någon luft.

.

Hög solskyddsfaktor för att få vara ute. Inte dricka kalla drycker, vilket kommer att bli svårt för en som inte dricker vatten om det inte är Riktigt kallt.

.

Men, 3 juni åker vi till Nyköping för att koppla bort cellgifterna. För sista gången, om det inte blir några förändringar.

.

Men. Nu är det igång på riktigt. Håkan vägrar att inte kämpa. Han säger att om han klarade av att sluta supa så klarar han det här.

.

Som min bror sa till mig igår; Det kommer att bli bra, han är en bajare, vilket en riktig krigare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.