Djur,  Framtid,  Håkan,  Kampen tillsammans,  Kärlek,  Livet,  Praktik,  Tvåsamhet

Det är väldigt mycket nu

Det stämmer väldigt bra

.

Många som frågar om jag inte är på kaningården längre, men sanningen är att jag har fallit tillbaka till viss del. Jag kan åka hemifrån, men jag gör det helst inte ensam. Jag vill inte vara med folk.

.

Jag har dock inte isolerat mig igen. Jag brukar titta på någon serie när Håkan åkt till jobbet, sen jobbar jag lite ute med att göra det lite fint, jag leker med hundarna, jag städar och donar inne. Leker hemmafru helt enkelt. Jag trivs bäst med det just nu.

.

Jag tänker inte så mycket på cancer. Jag har ändå lyckats med att hålla negativa tankar borta utan problem. Men det är bara det sociala som står åt sidan. Men nu har jag fått igenom kontaktperson och jag känner redan Anna och jag trivs väldigt bra med henne.

.

Jag följer med Håkan så mycket jag kan, jag har kontakt med Elin samt en kurator via onkologen. Så jag har stöd så, vilket känns väldigt viktigt. Jag skulle ha träffat båda idag, men jag är fortfarande förkyld, så jag ska prata med Elin i telefon i morgon.

.

Jag har blivit väldigt känslig för stress och krav. Så jag är hemma, vet inte hur länge eller vad som händer sen. Men jag vet att jag måste lyssna på mig själv och vad jag klarar av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.