Djur,  Livet

Axel, jag saknar dig

Hur ska jag kunna få en ny humla att vara lika social som Axel? Nu heter dock alla humlor Axel, men den här var speciell. Ingen trodde på mig när jag sa att jag hade en social humla. Men han var det, jag fick tom vittnen till det.

KLICKA PÅ BILDEN 🐝

~

En vän försöker få mig att skriva en bok, det har han sagt ganska länge, men nu har han sagt som förslag att den ska heta Den sociala humlan.

Varför inte tänker jag, har tidigare aldrig haft en humla som kommer fram så fort jag börjar prata med den. Men Axel.

~

Så, i köket ligger det en fröpåse som ger blommor som lockar till sig insekter. Jag älskar allt liv. Av djur. Insekter, kryp, däggdjur, reptiler. Allt. Men jag vill inte ha ormar här dock, grannen är rädd och det finns en massa djur här. 2 katter och 2 hundar. De vill inte bli bitna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.