Hälsa,  Känslor,  Livet

Väntan är jobbig

.

.

När man inte kan göra annat än vänta. Jag har gjort utredning gällande min mage flera gånger, det senaste jag har gjort är en rektoskopi och lämnat avföringsprover. Sen har det ju skickats remiss till koloskopi, men den läkaren skickade tillbaka den och ändrade till att jag skulle göra en datortomografi.

.

Men efter det dom hittade sen på mina prover så blev det ändrat igen. Nu ska jag göra en koloskopi trots allt. Jag mår verkligen inte bra just nu, det är bara kaos riktat till ett och samma ställe. Efter att jag har ätit så får jag ondare än jag hade innan och ofta får jag kramper.

.

Jag har dessutom gått och blivit väldigt trött. Jag vek tvätt nu på morgonen och jag blev helt slut, kände mig febrig men samtidigt så är jag lite frusen. Men jag har ingen feber när jag kollar. Jag är bara så… Känner mig bara allmänt sjuk, det är något som inte stämmer.

.

.

.

Nu är det detta som ska kollas och när jag läste om det nu på morgonen så är det mycket som lutar åt chrons sjukdom. Jag har haft dessa problem länge, men det blir bara värre för varje gång. Men jag vet inte. Jag bara väntar på att bli undersökt ordentligt. De sa för många år sedan att jag hade IBS men det sa de utan att ens undersöka.

.

Jag lämnade 2 prover och sen var de nöjda.. Men nu vet jag att det kommer att bli av, och denna gång ordentligt. Rektoskopin såg bra ut, så där är det inget fel, men ändå hittade de fel på avföringsprov, både blod och sen ett värde som de kollade som var för högt. Men jag vill bara ha ett besked, något att göra. För det här är ohållbart.

.

Men, nu måste jag vila lite, kanske ta en cigg först. Sen ska vi till Björnlunda och handla lite och kl 15.00 är det avspark i Svenska cupen mellan Hammarby – Malmö. Jag hoppas att Hammarby vinner för Malmö är i mina ögon inte värda ett skit. Men det är supportrarnas fel..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.