Djur,  Håkan,  Känslor,  Kärlek,  Livet,  Tvåsamhet

Har jag fått en ny bästa vän?

Det började med att jag skulle lägga mig på gräsmattan och bara njuta av livet, men så fort jag la mig så small det till i ryggen. Jag försökte att ta mig upp, men tillslut så kom jag varken upp eller ner.

.

Skickade sms till Håkan

Jag kommer inte upp
Kan du komma med tensapparaten
Jag krälar till höger om syrénbersån.”

.

Jag fick sällskap av både Håkan och Labbe

Det tog 1 timme och 15 minuter innan jag stod på benen. Sen skulle jag ta mig till huset och det tog 15 minuter och det går snabbare för en snigel att ta sig fram samma väg. Sen skulle vi äta och jag kunde inte använda båda händerna för att dela maten

.

.

Nu är Håkan iväg och köper Naproxen så jag måste komma ihåg att jag inte får ta mina mediciner som vanligt ikväll. Men just nu gör jag det dummaste egentligen, jag har lagt mig på sängen. Men jag rör på ryggen hela tiden

.

Men jag ska strax gå upp, får inte ligga för länge. Men vad gör man? Fram och tillbaka mellan två rum. Självklart med högre trösklar än i nya hus, bara för att det är svårt att lyfta benen.

.

Ännu mer tur att jag har Håkan, jag älskar honom. Mest av allt jag har varit med om

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.