Livet

Att göra rätt för sig…

Jag vill alltid göra rätt för mig i alla lägen, hamnar jag i situationer där jag inte kan eller får påverka så kan jag inte må helt bra. Vissa situationer som kan hända gör att om jag inte gör rätt för mig så känner jag mig som en jävla snyltare.

.

Så har det varit så länge jag kan minnas, men jag tycker att det har blivit svårare att hantera, att inte riktigt kunna slappna av. Jag tror att det beror på de åren som jag fullständigt levde på andra pga saker som Jag inte visste om att det skedde bakom min rygg.

.

Jag hade typ klippkort hos Svenska kyrkan, pingstkyrkan och Frälsningsarmén där jag fick en rekvisition för att handla mat, eller så kunde jag plocka ihop mat där.

.

Jag var tvungen att gå med i grupper på Facebook som tex Räddande änglar och Hjälpande hand eller vad den hette. Där fick man skriva till administratören och berätta hur min situation ser ut och i detalj skriva vad jag behöver ekonomisk hjälp med samt att jag fick skicka in en kopia på kontoutdrag. Sen var det privatpersoner som köpte mat till mig.

.

Jag gick även till soc men fick avslag. Så att inte kunna göra rätt för sig, på något sätt. Det gräver hål i mitt samvete.

.

~ MARIA ~ den eviga snyltaren ~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.