adhd,  Djur,  Håkan,  Kärlek,  Livet,  Vänner

Gårdagen var ren lycka för mig

Igår på förmiddagen så sa Tobbe att han hade köpt en begagnad markis i Karlstad. Jag hann inte riktigt tänka förrän jag jublande sa att Vi åker!!! Anledningen till detta är att 2006 eller tidigt 2007 så hittade jag en blogg. Det var en tjej som heter Malin som skrev.

.

Vi började följa varandra och vi klickade väldigt bra på en gång. Hon var lite som någon som jag har känt i hela mitt liv. Sen har vi haft kontakt sedan dess. Vi har i många år pratat om att ses och att gå på hockey tillsammans, men vi båda har lite issues med att träffa nya människor.

.

Sen var jag rädd för det faktum att, tänk om jag åker dit och det visar sig att vi inte har någonting att prata om i det verkliga livet.

.

Men nu, nu hade vi möjlighet att åka dit och ha en uppgift att utföra. Sen passa på att träffa henne när vi ändå är där. Så här såg det ut när jag kollade läget.

.

.

Så, vi hämtade markisen först, en bjässe på 7 meter, så vi var tvungna att få lite hjälp med var vi ska ses så att vi får plats och även kan ta oss därifrån lite lätt.

.

Första mötet ~ men inte sista

.

Det var verkligen hur lätt som helst att prata med henne, vi var så glada och ivriga båda två. Sen fick vi så klart även träffa lilla Spader på 13 månader.

.

Spader ~ även kallad Spad

.

Tyvärr så kunde vi inte stanna så länge, för vi var tvungna att tänka på säkerheten med körningen i ett eventuellt mörker. Vi hade ingen lampa att fästa längst bak så att vi skulle synas bra.

.

Men vi ska åka upp igen, jag kommer att stanna hos Malin och Håkan har en gammal vän som också bor där och då åker han till honom. Det kommer självklart att bli en dag då Färjestad har hemmamatch. Äntligen äntligen kan jag få se dom. Stå med på läktaren och sjunga på Torparrock med Sven Ingvars.

.

För er som inte vet så var Sven-Erik Magnusson en riktig supporter till Färjestad och fram till hans död så var han hedersmedlem. Så vid varje mål så dånar det från klacken

.

Hå-hå, ja-ja, hå-hå, ja-ja
Hör va det blåser i träa idag
Hå-hå, ja-ja, hå-hå, ja-ja
Det blåser i träa idag

.

Så, det blev en lång dag, vi åkte hemifrån strax innan 12:00 och vi var tillbaka hemma 21:45. Dit gick riktigt bra, men hem var väldigt jobbigt. Att bara sitta still, inte kunna sträcka på mig, så jag satt och trummade på allt som gick, munnen gick i ett, och stressen inombords när staketen längs vägbanan, de kom emot mig så fort, så det blev väldigt mycket kaos i huvudet.

.

Jag fick sitta och titta ut på sidan och upp i himlen och kika på moln. Men jag är lite åksjuk, men inte som när jag var yngre. Men tillräckligt för att jag var tvungen att titta på vägen lite då och då. Så när vi var hemma så var sängen väldigt skön. Trodde att vi skulle få sovmorgon, men vi båda vaknade nästan samtidigt och då var klockan 06:20.

.

Sovmorgon, vad är det? 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.